Skip to Content

Archief

Februari 18th, 2013

Demo Digital Signage

Dit bericht is een demo voor integratie van een Content Management Systeem met een Digital Signage systeem. Dit maakt het mogelijk om direct online berichten te plaatsen die op verschillende schermen zichtbaar kunnen worden gemaakt.

 

Januari 23rd

Storage Migratie

Het migreren van dataopslag (storage) kan een kostbare zaak worden. De kosten hiervan kunnen de aanschaf van de nieuwe hardware sterk overtreffen. De downtime van systemen is een van de belangrijkste aandachtpunten. De kosten van storage migratie kunnen echter aanmerkelijk worden beperkt.

November 8th, 2012

Internet Bandbreedte Optimalisatie

Publicatie van artikel: Hoe is uw applicatie performance?

En hoe zou u dit kunnen oplossen tegen beperkte kosten.

Download het artikel hieronder.

 

 

Augustus 11th

Mobiel Internet Italië met UMTS HSDPA en VoIP

Kernwoorden: Beperking hoge kosten gebruik mobiel Internet en telefoon in Italië; Verbetering bereik en ontvangst mobiele telefoons in het buitenland.

Juli 23rd

WebCube een mobiele 3G WIFI hotspot / router

De WebCube: In Italië kwam ik een gek kastje tegen dat een bijzonder ontwerp had. Een witte design kubus (met een Apple look) met blauw licht. Het is een mobiele (portable) 3G WIFI hotspot. Je klikt het kastje in een stopcontact en je kunt met jouw PC (voorzien van WIFI) contact maken en hebt via het 3G netwerk verbinding met Internet.

Juli 6th

SolarWinds SEUM review

Een van de recente toevoegingen bij SolarWinds is SEUM (Synthetic End User Monitor). Hier volgt een kort review van dit product.

Het product valt in de algemene categorie van End User Response Time Monitoring. Zeg maar: Hoe ervaart de gebruiker de responstijden van een (web)applicatie.

HDClone review

HDClone is een disk cloning tool. Er zijn er vele op de markt die disken kunnen klonen. Het bijzondere is dat HDClone een 1:1 kopie kan maken op een laag niveau. Het geeft professionals de mogelijkheid om een echte kloon te maken van een disk en het origineel in tact te laten. Op de kloon kunnen dan recovery werkzaamheden uitgevoerd worden.

Functionaliteit:

April 28th

KeySecurePC - De volledig beveiligde ultra portable computer (45 gram)

KeySecurePC ziet er uit als een grote USB memory stick. Het is in werkelijkheid een Computer (SSD harddisk SSD) die eenvoudig opgestart kan worden vanaf elke andere computer met een USB aansluiting.

Wilt u zeker weten dat uw data niet achterblijft op een PC (spyware, virussen, e.d.) en bent u mobiel, dan is KeySecurePC de oplossing voor u.

Er is meer te lezen op: http://www.abraxax.com/html/keysecurepc.html

Voor de volledigheid tonen we u het persbericht van KeySecurePC

==== PERSBERICHT ===

April 6th

Thuiszorgwinkel Nederland

Het aantal winkels dat thuiszorgartikelen verkoopt neemt toe. Naast de standaard producten die men via Internet kan kopen is er veel maatwerk en advies.

Abraxax heeft een nieuwe website gestart: Thuiszorgwinkel Nederland.

Deze website is in opbouw met medewerking van diverse partijen die kennis en ervaring hebben over producten en diensten in het segment thuiszorgwinkel.

De website is te vinden op: www.thuiszorgwinkel-nederland.nl

Maart 31st

De eenvoud van de Cloud geeft nieuwe complexiteit

Overzicht van de Cloud voor de gewone man en vrouw

  1. IT Cloud = Gewoon water uit de kraan
  2. Trends van de Cloud
  3. Nieuwe Risico's
  4. Waarom IT zo druk is met de Cloud
  5. IT kretologie

 

IT Cloud = Gewoon water uit de kraan